ALEXANDROS PALACE HOTEL & SPA 5*

ALEXANDROS PALACE HOTEL – prijatno okruženje, prelepi prirodni pejzaži, kristalno čisto more. Veliki izbor komfornih soba, peščana plaža, restorani, taverna, bazeni, internet, konferencijske usluge, klub za decu, Spa centar, sport i zabava. Idealno mesto za porodični odmor ali i za mlade.

Lokacija:
Poluostrvo Atos, reon Tripiti, 2 km od mesta Nea Roda, 5 km od Uranupolisa, 9 km od monaške republike, 108 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu. Hotel je renoviran 2007. i 2009. god. Kompleks se sastoji od 12 zgrada – 3 imaju tri nivoa i 9 zgrada na dva nivoa.

Opis sobe:
Ukupno 243 sobe: Double Rooms MV/PV/SSV (~24 м2), Junior Suites (~40-45 м2), Executive Family Rooms Sea View (~65 м2), Family Rooms (~45-50 м2), Suite Honeymooners (~45-50 м2).
U sobama: klima, telefon, frižider (mini bar, na zahtev na licu mesta), SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta + depozit), kupatilo/tuš, fen, elektronske brave, balkon/terasa.
Junior Suite – se nalazi iznad recepcije. Jedna soba- u kombinaciji spavaća soba i prostor za sedenje neke od soba su dvosobne.Dva odvojena kreveta . Opremljen sa modernim nameštajem u pastelnim bojama i luksuznim kupatilom sa kadom, balkon/terasa sa pogledom na more, pribor za pravljenje kafe/čaja, bade mantili i papuče. Novije sobe se nalaze pored recepcije (~50 m2).
Executive Family Rooms Sea View – odvojeni salon i spavaća soba. Postoje sobe, koji se sastoje od dve spavaće sobe bez salona.Dva odvojena ležaja. Kupatilo sa đakuzijem, mini bar, balkon sa pogledom na more, pribor za pravljenje kafe/čaja, bade mantili i papuče.
.

Family Room – ova prostrana soba se sastoji od jedne prostorije, koji je podeljena na 2 dela niskim zidom. 2 bračna kreveta (ili kombinacija sa dva odvojena kreveta). Može da primi 4 odrasle osobe. Za 5. osobu (dete do 13 godina) – krevet na razvlačenje. Pogled na more. Smeštene su u različitim delovima hotela.
Suite Honeymoon – prostrani apartman sa romantičnom enterijerom. Francuski ležaj, đakuzi, pribor za pravljenje kafe/čaja, bade mantili i papuče.
Vrsta pomoćnog ležaja – standardni.
Sobe za nepušače.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (HALF BOARD)

Doručak i večera švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

Pun pansion – doručak, ručak i večera (FULL BOARD)

Doručak, ručak i večera švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>