Ioli Village Hotel Apartments 3*

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini popularnog letovališta Pefkohori, sa razvijenom turističkom infrastrukturom. Prostrani apartmani, opremljeni kuhinjski kutak, prijatno okruženje, mirna i opuštajuća atmosfera. Pogodan je za one koji žele da kombinuju opuštajući i aktivan odmor. U večernjim satima možete uživati u noćnom provodu u Pefkohoriju, gde ima mnogo noćnih klubova, barova i restorana.

Lokacija: Poluostrvo Kasandra, 350 m od centra mesta Pefkohori, 3 km od mesta Hanioti, 90 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu. Zgrada na četiri nivoa.

Opis sobe: Ukupno 98 soba: Apartments (~35-50 m2), 31 Apartments without A/C (~35-50 m2),
U sobama: kuhinjski kutak (el. šporet sa 2 ringle, posuđe), kuvalo za vodu (na upit, uz depozit), klima, televizor, ventilator (uz doplatu na licu mesta), mini frižider, telefon, fen (na upit, na recepciji), tuš, balkon/terasa.

Apartment – 2 sobe.
Spavaća i salon sa kuhinjom, kupatilo.
Apartment without A/C – 2 sobe. Spavaća, salon sa kuhinjom, kupatilo. Nema klimu. U nekim sobama nema televizor.

Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST)

Doručak švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

Polupansion – doručak i večera (HALF BOARD)

Doručak i večera švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

ALL INCLUSIVE – Sve uključeno prema hotelskim pravilima

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>