JELEN SALAŠ

Udaljen svega 1 km od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom, nalazi se restoran domaće kuhinje i prenoćište „Jelen salaš”, koji se prostire na površini od 8000 kvadratnih metara, sa ukupno 8 zasebnih objekata. Besplatan bežični internet i besplatan privatni parking takođe su u ponudi.

Sve klimatizovane smeštajne jedinice sadrže nameštaj od drveta, TV sa kablovskim kanalima i radni sto. One takođe uključuju sopstvena kupatila sa kadom ili tušem i fenom za kosu.

Tradicionalna srpska i internacionalna jela služe se u prostranom restoranu, koji poseduje i terasu. Izbor lokalnih pića očekuje vas u baru.

Salaš Jelen nudi veliki zeleni prostor sa dečijim igralištem i malim terenom za košarku. Gosti imaju na raspolaganju usluge rum servisa.

Najbliža prodavnica udaljena je 500 metara. Autobuska stanica i sportski centar sa teniskim terenima nalaze se na 1 km. Osoblje hotela može vam organizovati obilazak vinarije Vinski Dvor, udaljene 2 km od kompleksa.

Subotica se nalazi na 7 km, spa centar i odmaralište Banja Kanjiža udaljeni su 20 km, a mađarski grad Segedin nalazi se na 40 kilometara.

Priuštite sebi uživanje u atmosferi pravog salaša i hrani domaće kuhinje.

Jelen salaš galerija slika

Jelen salaš cenovnik

JELEN SALAŠ PALIĆ

Navedene cene su izražene u dinarima po smeštajnoj jedinici sa uključenim doručkom, po noći.

Standard sobe sadrže dva sgl ležaja ili double bed, sa mogućnošću max dva pomoćna ležaja. Lux sobe su etno stila, za smeštaj max 4 odrasle osobe, sadrže dva sgl ležaja i jedan double bed.

Uz ovaj cenovnik br.3 od 01.01.2017 važe Opšti uslovi putovanja Agencije organizatora Jelen Travel Beograd, Licenca OTP 21/2015 od 13.05.2015,Tekući račun:
160-339280-57 Intesa banca
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>