MAKARSKA

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga I topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

Privatan smeštaj u Makarskoj

Kuće kategorije “A”

Kuća kategorije “A” u Makarskoj – klima se dodatno naplaćuje, nije uračunata u cenu

Kuća DRAŠKOVIĆ  A – Makarska

Nalazi se na 50m od restorana i 130m od mora. Na drugom spratu ima 1/ 2 i 2/2 sobe sa pomoćnim ležajem. Svaka soba ima kupatilo, TV, frižider  i balkon. Kuća ima parking.

Wi fi : doplaćuje se      Kućni ljubimac: DA     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuća ANTE BEUS – Makarska

Nalazi se 50m od restorana “Ribar”  i oko 200m od mora. Kuća je odmah IZNAD magistrale. Posedije 2 /2  sobe u visokom prizemlju. Soba ima kupatilo, TV, WiFi i terasu ispred sobe.

Wi fi : DA      Kućni ljubimac: da, MANJI     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuća LJUBICA -Makarska

Nalazi se na 50m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m. Poseduje – u visokom prizemlju jednu 1/2 sobu i jednu 1/3 sobu.Na 1.spratu su dve 1/2 sobe. Svaka soba ima TV, kupatilo i balkon. U hodniku se nalazi zajednički frižider za dve sobe. Kuća ima sopstveni parking.

Wi fi : DA      Kućni ljubimac: NE     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuća URSIĆ A – Makarska

Nalazi se na 150m od restorana “Ribar” i na 70m od mora. Na drugom spratu poseduje ½+2 sobu. U sobi se nalazi francuski ležaj, redovan pomoćni ležaj + fotelja na razvlačenje. Poseduje balkon, kupatilo, TV, frižider i čajnu kuhinju. Kuća ima parking.

Wi fi : DA      Kućni ljubimac: DA     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuća JOSIPOVIĆ A – Makarska

Nalazi se na 100m od Restorana, a od plaže je takođe udaljena 100m, u mirnoj Maslinarskoj ulici. Na II spratu se nalazi prostrani apartman sa dve odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem(1/2). Svaka soba ima svoje kupatilo. U hodniku između dve sobe je klima i TV. Soba ima veliku terasu sa pogledom na more.

Wi fi : DA.     Kućni ljubimac: NE     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuća LENKA A – Makarska

Nalazi se na 100m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 100m, u mirnom delu Maslinarske ulice. Nalazi se u visokom prizemlju. Soba ima francuski ležaj (dva posebna dušeka) i jedan redovan krevet, tv i frižider. U hodniku se nalazi klima i kupatilo ( stranka ima ključ od predsoblja, samo ga ona koristi nije prolazno). Soba ima dve terase. Kuća ima parking.

Wi fi : NE     Kućni ljubimac: NE     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuća ZLATA – Makarska

Nalazi se preko puta restorana, u Vinogradarskoj ulici, oko 150m od plaže. Poseduje dve sobe sa francuskim ležajem, tv, klima, kupatilo, frižider. Svaka soba ima svoju terasu.

Wi fi: DA     Kućni ljubimac: NE     Klima se dodatno naplaćuje.

Kuće kategorije “B”

Kuća kategorije “B” u Makarskoj – nema klimu i ne postoji mogućnost doplate za istu

Kuća NIKOLA – Makarska

Nalazi se na 50m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m. Poseduje u suterenu zgrade (KUĆE LJUBICA), jednu 1/3 sobu gd e gosti imaju izlaz u ograđeno manje dvorište, u kome ostavljaju automobil, ukoliko dolaze svojim prevozom. Soba ima TV, sopstveno kupatilo u koje je ulaz iz hodnika, frižider.

WiFi : DA     Kućni ljubimac: NE

Kuća LENKA B – Makarska

Nalazi se na 100m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 100m, u mirnom delu Maslinarske ulice. Poseduje, u prizemlju, jednu 1/2 sobu sa balkonom, kupatilom i frižiderom. Ima parking. Nema televizor.

WiFi : NE       Kućni ljubimac: NE

Kuća BUŠALIĆ – Makarska

Nalazi se na 100m od restorana “Ribar”u kome se gosti hrane,a od plaže je udaljena 250m.Poseduje na 1.spratu jedan duplex 1/2 soba + 1/3 soba, te dve sobe imaju zajedničko kupatilo i posebno jednu 1/2 sobu sa sopstvenim kupatilom.Obe sobe imaju TV, frižider i balkon. Kuća ima parking za kola.

WiFi : DA     Kućni ljubimac: NE

Kuća MIKULIĆ – Makarska

Nalazi se na 50m od restorana i 150m od mora. Poseduje 1/2 na drugom spratu. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, frižider i TV. Kuća ima sopstveni parking.

WiFi : NE     Kućni ljubimac: NE

Kuća DRAŠKOVIĆ B – Makarska

Nalazi se na 50m od restorana i 130m od mora. Na drugom spratu ima ½ i ½+1. Svaka soba ima kupatilo, Tv, frižider i ventilator. Nemaju sopstvenu terasu, ali koriste zajedničku prolaznu terasu. Kuća ima parking.

WiFi : DA     Kućni ljubimac: DA

Kuća JOSIPOVIĆ B – Makarska

Nalazi se na 100m od restorana, a od plaže je takođe udaljena 100m, u mirnoj Maslinarskoj ulici. Poseduje u visokom prizemlju 1/2 sobe. Sobe su sa balkonom, kupatilom i frižiderom. Nema TV.

WiFi : NE     Kućni ljubimac: NE

Kuća URSIĆ B – Makarska

Nalazi se na 150m od restorana RIBAR i na 70m od mora. U prizmlju poseduje ½+1(pomoćni ležaj na sklapanje). Soba ima terasu ispred ulaza, dvorišna veoma mirna soba, ima svoj TV, kupatilo, frižider i čajnu kuhinju. Na prvom spratu ima dvokrevetnu sobu sa terasom ispred sobe, TV-om i frižiderom. Na drugom spratu ima dvokrevetnu sobu sa veoma prostranim balkonom, TV-om, frižiderom, kupatilom. Kuća ima sopstveni parking.

WiFi:  DA        Kućni ljubimac: DA

Restoran “RIBAR”-Makarska 

Ishrana je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak – švedski sto ( veliki izbor slatkog i slanog doručka, voće, razne vrste pahuljica…),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA; večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana 2 vrste kuvanog jela I treća vrsta je pizza, desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste.

POPUSTI ZA RANE UPLATE:

Za uplate u celosti do 01,04,2018 popust 5% (osim za smene označene ***)

 

CENE SU U EURIMA PO OSOBI  ZA 9 POLUPANSIONA

 

Napomena: smene označene sa * su paket aranžman (prevoz + 7 polupansiona), za sopstveni prevoz se cena umanjuje za 25e, i nema popusta za ranu uplatu
BORAVIŠNA TAKSA NIJE URAČUNATA U CENU, PLAĆA SE U AGENCIJI

 

POPUSTI I DOPLATE

  • Doplata za 1/1 70%;
  • Deca do 3 godine gratis sa roditeljem u krevetu, NEMA poseban obrok;
  • Dvoje dece do 3 god, sa roditeljem u krevetu, jedno gratis, drugo ima popust 70%
  • Deca od 3 do 12 god. popust 30% ukoliko imaju sopstveni ležaj;
  • Deca od 3-12 god. imaju popust 50% ukoliko dele ležaj sa roditeljem.
  • 1 odrasla osoba i 2 dece od 3 do 12 god, jedno dete 70%, drugo dete 50%
  • 1 odrasla osoba i dete do 12god. u 1/2 dete plaća PUNU cenu
  • Odrasla osoba na trećem ležaju popust 5%;

 

PREVOZ

— polazak iz Srbije (mesta polaska) veče pre datuma iz tabele u periodu 17:00-21:00h u zavisnosti od mesta polaska, povratak iz Makarske zadnji dan iz tabele oko 17:00-18:00h.Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.
– Autobus zbog specifičnosti Makarske ne može da dođe do kuća, parkira se na najbližem mogućem bezbednom mestu. Agencija NIJE dužna da obezbedi prenos prtljaga od parking do kuća.
– prevoz se obavlja kombijem, minibusom ili autobusom u zavisnosti od broja putnika.Sva vozila su klimatizovana, sa svim potrebnim dozvolama za međunarodni prevoz, sa dovoljnim brojem profesionalnih vozača da bi se prevoz obavio bezbedno po zakonu.
– deca do 7 godina imaju popust 10e na cenu karte, svako dete MORA imati svoje sedište.
– iz okolnih mesta prema cenovniku se organizuje transfer do Kule. Transfer se obavlja automobilom, kombijem ili minibusom u zavisnosti od broja putnika. Cena transfera je uračunata u cenu povratne karte
– u autobusu je licencirani pratilac grupe, koji će brinuti o udobnosti putovanja, I putnicima davati sve bliže informacije.

ISHRANA

Ishrana je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak – švedski sto ( veliki izbor slatkog i slanog doručka, voće, razne vrste pahuljica…),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA; večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana 2 vrste kuvanog jela I treća vrsta je pizza, desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste.

NAČIN PLAĆANJA:

– 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili na rate do 15.09.2018. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak.
– Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

OPŠTE INFORMACIJE:

Boravišna taksa NIJE uračunata u cenu, plaća se u agenciji i iznosi:
** odrasle osobe : 1e/ danu
** deca 12-18 godina 0,5e po danu
** deca do 12 god ne plaćaju ništa.
-Deca ostvaruju popust ukoliko u momentu početka letovanja NISU navršila određene godine
– Ulazak u sobe prvi dan posle 12:00h, napuštanje sobe zadnji dan do 9:00h
– Gosti koji putuju autobusom, po stizanju u Makarsku stvari ostavljaju u zajedničkoj prostoriji u restoranu Ribar ili u kućama gde su smešteni, I zadnji dan, od napuštanja soba do polaska, ostavljaju stvari ili u autobusu ili u restoranu Ribar, te I taj dan mogu iskoristiti za kupanje
– Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom javljaju se u restoranu Ribar, ćošak Vinogradske i ul. Ante Starčevića, predstavniku koji ih vodi u smeštajne kapacitete. Mole se gosti koji su na sopstvenom prevozu da tako planiraju svoje putovanje da u Makarsku stignu barem do 17:00h. Parking se obezbeđuje, ali to može biti I dvorišni, ulični ili javni parking (nije zatvorena garaža), i ne garantuje se da će biti u sklopu kuće gde je smeštaj.
– prva usluga je večera, zadnja usluga doručak
– u slučaju više sile, ili nekih vanrednih okolnosti Agencija zadržava pravo promene kuće u kuću iste ili više kategorije, uz prethodno obaveštavanje putnika I njegov pismeni pristanak
– u Makarskoj se nalazi predstavnik agencije koji će biti zadužen za smeštaj gostiju, I organizovanje fakultativnih izleta, a čiji će broj telefona strankama biti dostavljen pre polaska sa voucherom.
– ukoliko postoji neki prigovor od strane gosta , on se ulaže kod predstavnika u Makarskoj, I u roku od 24 sata će biti rešen ukoliko je osnovan, I o tome obe strane potpisuju sporazum.
– korišćenje klime, gde je ima u kućama, je 5e po danu
-Raspored sedenja u autobusu se određuje na osnovu prijava, ako putnik želi dodatno sedište ili ima želju za sedištem napred doplata je 25e.
– Svi državljani Srbije treba da poseduju crveni VAŽEĆI biometrijski pasoš, stanovnici drugih država treba da se raspitaju o potrebnoj dokumentaciji za prelazak granice ( stanovnici EU mogu putovati sa ličnom kartom I preko Bosne I Hercegovine)
– Ukoliko maloletno lice putuje bez pratnje roditelja ili sa jednim roditeljem, treba da ima overenu saglasnost oba ili roditelja koji ne putuje
– Preporučuje se da se uzme međunarodno putno zdravstveno osiguranje za period boravka u Hrvatskoj.

IZ OPŠTUH USLOVA PUTOVANJA IZVOD:
12.OTKAZ UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
12.1.Pre početka putovanja:Putnik ima pravo da odustane od putovanja,o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora na način kako je zaključen
Ugovor. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u
odnosu na ukupnu cenu putovanja,ako Programom nije drugačije određeno i to:
5% ako putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja,
10% ako se putovanje otkaže od 44 do 30 dana pre početka putovanja
20% ako se otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja
40% ako se otkaže 19 do 15 dana pre početka putovanja
80% ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja
90% ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja
100% ako se otkaže 5 do 0 dana pre početka putovanj ili u toku putovanja
13.OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:
U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje.Organizator savetuje zaključenje osiguranja za otkaz putovanja,osiguranje putne odgovornosti,zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda.Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja,radi se samo o posredovanju.Ugovor o osiguranju se zaključuje samo između Putnika i osiguravajuće kompanije,kome se eventualni zahtevi direktno upućuju.Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju.Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju.Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrđuje da je informisan i upućen na obezbeđenje paketa putnog osiguranja.
Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje,te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi,jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
Prema Zakonu o turizmu Organizator ima sledeće garancije putovanja i to:
Polisa osiguranja turističkih agencija za slučaj insolventnosti I odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000000977 od 25,01,2017, izdate od MILENIJUM OSIGURANJE ado Beograd (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnažne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštem uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrđuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i garancija i da iste u celosti prihvata.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije orgamizatora putovanja

Organizator putovanja: ” Titel prevoz” D.O.O Kula, Ise Sekickog 5 OTP 602/2010 Tekući račun 105-8000433-62 AIK banka

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>