Maldivi 11 dana-avio

MALDIVI

11 dana /avio
11.07 – 22.07.2018. –još 8 slobodnih mesta
11.08 – 22.08.2018. –još 11 slobodnih mesta
13.10 – 23.10.2018.

Maldivečini arhipelag od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca, koji se nazivaju Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj voda, bogatom morskom životu i uvek nasmejanom lokalnom stanovništvu. Od toplih voda Indijskog okeana do tradicionalnog lokalnog života, Maldivi su ona destinacija na kojoj iako ne radite apsolutno ništa to zapravo može da znači apsolutno sve . Ronjenje u koralnim grebenima, obilasci ostrva, plovidba brodićem ili istraživanje nove kulture , zadovoljava svačije ukuse i kod svakog čoveka stvara osećaj nirvane. Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte u malom komadiću raja na Zemlji!
Dhigurah ostrvo – Ostrva na kojima se nalaze ekskluzivni resorti nude vam samo svet luskuza, dok Dhigurah, lokalno ostrvo, prikazuje tradicionalne Maldive. Ostrvo Dhigurah nalazi se u Alifu Dhaalu atolu, na oko 3 sata udaljenosti brodom od glavnog grada Maldiva, Malea. Okružuju ga tople i mirne vode Indijskog okeana. Kao takvo, ono je idealno mesto za miran i sadržajan odmor, čiju lepotu predstavlja neverovatna priroda, tirkizni okean i dugačka bela peščana plaza. Otkrijte kulturu i tradiciju, upoznajte lokalno stanovništvo ili ronite u Indijskom okeanu. Dhigurah je ostrvo koje čeka da bude istraženo.

Plan i program puta:
1. dan:BEOGRAD –MALE
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u dogovoreno vreme, dva sata pre poletanja aviona. Let do Maldiva sa usputnim presedanjem.
2. dan:MALE – DHIGURAH
Sletanje u Male, glavni grad Maldiva i transfer brodićem do ostrva Dhigurah. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom…
2-9. dan:DHIGURAH (7 noćenja)
Dani predviđeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Dhigurah je nekomercijalizovano i netaknuto malo ostrvo sa umirujućom atmosferom. Dhigurah znači „Dugo ostrvo“ na dhivehi-ju, jeziku domorodaca. Ovde možete upoznati Maldive baš onakvima kakvi oni jesu – na ostrvu se nalaze luka, prodavnica, mala klinika i škola. Ovo ostrvo je jedinstveno mesto sa dugačkim peščanim sprudom koji se proteže sa ostrva dalje u okean. Pošto se nalazi na samom obodu atola, najbogatiji podvodni svet Maldiva možete videti upravo na ovom mestu, budući da ovim putem migriraju mante i kit ajkule. Sve ove životinje su potpuno bezopasne i hrane se iključivo planktonima. Bilo da želite da se oprobate u ronjenju ili samo da plivate po površini, možete videti kornjče, delfine, šarene ribice i prelepe korale. Uživajte na kristalnobelom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi. Doživite nirvanu i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Ukoliko želite aktivan odmor za vas smo izdvojili – snorkling, ronjenje, kajak, jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi, pecanje i izlete na nenaseljena ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu.
Odmor na Maldivima upotpunjujemo fakultativnim izletima :
Ronjenje –Maldivi su top destinacija u ronilačkom turizmu. Dhigurah ostrvo se nalazi u delu Maldiva na kome se nalaze najinteresantniji lokaliteti za ronjenje. Škole ronjenja rade po strogim kriterijumima i programima najpriznatije svetske ronilačke organizacije. Početnici mogu da se oprobaju u plićoj vodi koja obiluje šarenim podvodnim svetom. Nakon toga mogu nastaviti na naprednije lokalitete i izlete sa brodića. Bilo da ronite na obližnjem grebenu ili ste krenuli na zaron sa broda, srešćete se sa stanovnicima okeana, poput šarenih ribica najrazličitijih dimenzija i oblika, kornjačama, ražama, mantama i drugim stvorenjima. Raznobojni korali su takođe očaravajući. ,Za sertifikovane ronioce mogući su dublji zaroni i čak zaroni na olupinama brodova. Ukoliko se opredelite za ronjenje, ovo će biti jedno od najlepših iskustava sa putovanja i pamtićete ga dugo, jer ovo mesto obiluje svim onim što jedan podvodni tropski raj ima da pruži.
Snorkeling Kristalno čista voda, plitke lagune i raznovrstan morski život vas pozivaju na ronjenje. Maldivi su dom mnogobrojnoj morskoj flori i fauni u svetu, koju čini preko hiljadu različitih vrsta riba, dve stotine vrste korala, kornjača, i nije ni čudo što mnogi vide Maldive kao jednu od najvećih ronilačkih destinacija na svetu.
Peščana ada –Odlazak do peščane ade čija se lepota ogleda u nestvarno belom i čistom pesku i različitim nijansama plave i zelene vode. Pronađite vaše mesto pod suncem i uživajte u spektakularnom okruženju. Odmorite se na puderastom pesku i osetite čari Indijskog okeana.
Piknik na napuštenom ostrvu –istražite Maldive na pravi način. Maldivi su arhipelag od preko hiljadu ostrva, pored naseljenih ostrva postoje i par nenaseljenih. Ljubazni domaćini pripremiće ukusan piknik na napuštenom ostrvu. Uživajte u dobroj hrani, kupajte se u čistom moru, istražite podvodni svet i najbolje koralne grebene u Severnom Atolu.
Whake Shark safari ili potraga i snorkling sa kit ajkulom. Svi vole da plivaju sa delfinima, ali plivanje sa kit-ajkulama je iskustvo koje se pamti do kraja života. Ovi giganti obožavaju ljude i nemaju nikakav strah od njih, pa im stoga možete prići prilično blizu i čak se slikati sa njima.
9. dan: DHIGURAH – MALE
Nakon doručka pakujemo stvari i brodićem odlazimo sa ostrva do Male-a. Transfer do hotela u Male-u. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor i obilazak glavnog grada Maldiva tj. ostrva prepunog motorića, poslovnih ljudi, raznoraznih prodavnica i uličnih tezgi, uniformisanih učenika… Male predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i tirkizno more svuda oko vas predstavlja klasičnu sliku Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca.Noćenje.
10. dan: MALE – BEOGRAD
Napuštamo hotel, slobodno vreme i polazak ka aerodromu. Polazak aviona do Beograda sa usputnim presedanjem.
11. dan: BEOGRAD
Dolazak u Beograd sa osmehom na licu planirano novo Manga putovanje.

CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

(Avio prevoz sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)
1549€ 1499€

Za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1399€
Za prijave i uplate u celosti do 25.05. cena je 1299€

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA:

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinacijim nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)
Preporučujemo da se prijavite što pre za putovanje, kako bi osigurali svoje mesto po najpovoljnijoj ceni i zbog specifičnih uslova organizacije putovanja na destinaciji. Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da nam prilikom prijave dostavite i sken pasoša, zbog izdavanja avio karte i izrade ugovora.

Aranžman obuhvata:
•Avio prevoz (Beograd- Male- Beograd ) sa svim taksama
•Brodić na relaciji Male-Dhigurah-Male
•Sve transfere prema programu
•Smeštaj na ostrvu Dhigurah uTME Retreats hotel 3* na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 sobama
•Smeštaj u centru Male-a u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 sobama
•Organizaciju i stručno vođstvo grupe na srpskom jeziku
Aranžman ne obuhvata:
•Individualne troškove
•Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
•Ručak – Večeru (mogućnost doplate – oko 15-20$ po obroku)

NAPOMENA:Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze

Smeštaj:

Dhigurah: TME Retreat hotel 3* je moderan plažni hotel sa veoma ljubaznim i uslužnim domaćinima. Poseduje sopstvenu plažu, salon za masašu, restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, prelepu baštu, recepciju sa besplatnim internetom u zajedničkim prostorijama, bilijar, stoni fudbal, perionicu veša, iznajmljivanje kajaka… Sobe su dvokrevetne, moderne, svaka sa sopstvenim kupatilom sa besplatnim toaletnim priborom. Svaka soba sadrži klima uređaj, ventilator, sef, terasu, TV i mini bar. Ovaj stilizovani hotel omogućiće vam potpunu privatnost na lokalnom ostrvu, na kome ćete na najbolji mogući način upoznati maldivski način života okruženi tropskim rastinjem, prelepom plažom sa belim peskom i plavetnilom indijskog okeana.

Male: Somerset Inn 3* ili sl.– novi butik hotel nudi sve što je potrebno tokom boravka u glavnom gradu Maldiva – Male. Moderno opremljene sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Svaka soba poseduje klima uređaj, TV uređaj, sef, besplatnu vodu za piće, aparat za kafu i čaj. Nalazi se u tihoj ulici, udaljen 10 minuta pešice od glavnog gradskog trga.

NAČIN PLAĆANJA DALEKIH PUTOVANJA
1. Pri prijavi se plaća avans od 200€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
2. Iznos novca za aviokartu (cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji) plaća se do 2 meseca pred a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
3.Ostatak novca koji se plaćau zemlji treba uplatiti u agenciji najkasnije 20 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
4. Preostali deo aranžmana u iznosu od 250€plaća se inopartneru na samoj destinaciji.
5. Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu.
6. Plaćanje može biti u gotovini, platnim karticama, čekovima građana ili preko računa.

PRIMER:
Destinacija: TAJLAND– 20 dana
Cena aranžmana:1319€
Uplata pri prijavi:200€ (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate)
2. uplata (do 2 meseca pred put):550€ (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate)
3. uplata (do 15 dana pred put): 269€(u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate)
4. uplata (po dolasku na destinaciju): 250€

PLAĆANJE SA TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE
Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESE na dan uplate.
Uplatu možete izvršiti:
1. GOTOVINOM
* u bilo kojoj turističkoj agenciji ovlaštenoj da prodaje aranžmane

2. ČEKOVIMA: 250 eur prilikom rezervacije(u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate), a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja.

3. PLATNIM KARTICAMA: (Visa, Dina, Master, Maestro) – u poslovnici agencije.

4. KREDITNIM KARTICAMA BANKE INTESA(Visa, Master): Celokupan iznos do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za direktne uplate u poslovnici agencije.

Uz Ovaj program Važe Opšti uslovi putovanja Organizatora

Organizator putovanja:SONIC-TOURS DOO, Bulevar kralja Aleksandra 112 Beograd, OTP 615/2010 od 26.08.2010.Tekući račun: 160-339220-43 Intesa banka

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>