Paralija leto 2018

Grčka je kolevka evropske civilizacije. Čarobna moć Grčke utiče na Vas onog trenutka kada kročite na njeno tlo. Grčka je zemlja Olimpa, mitova, čudesnih prirodnih lepota i postojbina mnogih poznatih filozofa i naučnika. Obale Grčke zapljuskuju Egejsko, Jonsko i Sredozemno more. Grčka sa svojim prirodnim lepotama i raznovrsnim plažama svakako je Vaš pravi izbor za letovanje.

OLIMPSKA RIVIJERA

Pieria i Olimp su mesta koja poznajete uglavnom iz grčke mitologije ili iz priča onih koji su ih već posetili. U azurnim vodama Mediterana, koje okružuju Pieriu i obale Olimpa, čeka Vas pravi izazov. Putovanje osećanja, slika, boja mora i božanstvenog povetarca koji se spušta sa vrha mitskog Olimpa na njegove rajske obale. U Pierii ćete naći odmor, rekreaciju, avanturu, kao i udobno prebivalište i uspomene koje će Vas pratiti dugi niz godina. Ovde ćete shvatiti zašto su bogovi odabrali baš Olimp za svoje sedište. Osim svoje neiscrpne prirodne lepote, Pieria čuva i uzbudljive kulturne i arheološke spomenike.

PARALIJA LETO 2018

Paralija se nalazi u oblasti Pieria – Katerini, 70 km od Soluna prema Atini. Omiljeno letovalište naših turista je svakako Paralija. Paralija se nalazi u podnožju planine Olimp i 6 km od grada Katerini. Paraliju i Olympic Beach povezuje prelepa peščana plaža, koja omogućava gostima ugodan boravak i bavljenje mnogim sportovima na vodi. Mnoštvo radnji, restorana, taverni, kafića i diskoteka obeležje su Paralije, što Vam omogućava nezaboravno letovanje i provod za svačiji ukus. Dobro došli u Paraliju!

                           Paralija apartmani leto 2018

                                                 KORISNE INFORMACIJE ZA BORAVAK U PARALIJI

Vila ESTIA sa dvorištem
Vila SOTOS u centru Paralije

Pogledajte galeriju i video Paralije

Sunny Travel vas vodi u Paraliju

Paralija apartmani

Ako ste u Paraliji ne propustite :

Prodavnica Grcko blago
Krstarenje,
Izlet na Meteore

Tags:

One thought on “Paralija leto 2018

  • By Ljiljana I. - Reply

    Za odmor uvek biram kraj septembra. Letovala sam na raznim morima, na severnom, srednjem i južnom Jadranu, boravila u hotelima sa 5 zvezdica u evropskim metropolama, ali se iznova, godinama vraćam Paraliji. Nemam drugo objašnjenje, do užitka u plivanju u prelepom, čistom i toplom moru, ukusu lokalnog maslinovog ulja, kiselog ovčijeg mleka iz glinenih posuda, slatkog crnog vina i pre svega osećaja sigurnosti, ušuškanosti, bezbrižnosti i spokoja, koji nam svima, godinama, pruža domaćin Nikos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>