Vila KAVO DORO sa pogledom na more

VILA KAVO DORO SA POGLEDOM NA MORE

U ponudi za leto 2018. na ostrvu Evia, mesto Pefki, izdvajamo vilu KAVO DORO, koja se nalazi u prvoj ulici, preko puta mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe od kojih dva studija imaju direktan pogled na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo – T/WC sa peškirima, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Francuski ležajevi su širine 150 cm dok su singl (standardni) ležajevi širine 100 cm. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Vila ima internet koji je gostima na raspolaganju. U sklopu vile Kavo Doro nalazi se istoimeni Restoran-picerija, gde po povoljnim cenama možete uživati u tradicionalno pripremljenoj pasti, picama i kvalitetnom Grčkom vinu.

Restoran- picerija KAVO DORO poseduje deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, gde je dovoljno da od ljubaznih konobara naručite piće i možete uzivati u odmoru u grčkom stilu.

GPS KOORDINATE: 39°01´19.45˝N / 23°21´25.34˝E

pogledajte celu galeriju

A K C I J A

Cenovnik Grčka Leto 2018

Cenovnik Vila KAVO DORO  sa pogledom na more 

Cene su izražene u evrima.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Banca Intesa na dan uplate.
Cene obuhvataju smeštaj sa prevozom i trajektom po osobi.
Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40€, osim prve smene označene * (zvezdicom), gde se cena umanjuje za 20€ i poslednje smene označene * (zvezdicom) gde nema umanjenja.
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
PERIOD BORAVKA 03.06.

13.06.

13.06.

23.06.

23.06.

03.07.

03.07.

13.07.

13.07.

23.07.

23.07.

02.08.

02.08.

12.08.

12.08.

22.08.

22.08.

01.09.

01.09.

11.09.

11.09.

21.09.

21.09.

01.10.

BROJ NOĆENJA  10 10  10  10  10  10  10  10  10  10  10  10
STD 1/ 2 120* 79€ 135  179   195  225  235 235  235  210  183  149  80*
STD 1/ 3 110* 79€ 123  151  166  186  193  193  193  173  159  137   80* 
Korišćenje peškira, klima uređaja i interneta je BESPLATNO.
Napomena: Boravišna taksa nije sastavni deo aranžmana i plaća se na licu mesta.
Struktura smeštajnih jedinica
*STD 1/2 – studio za dve osobe sa dva standardna ležaja i kuhinjskim elementima u istom prostoru.
*STD 1/3 – studio za tri osobe sa francuskim ležajem, jednim standardnim ležajem i kuhinjskim elementima u istom prostoru.
Dete 0-10 godina može boraviti BESPLATNO uz dve odrasle punoplatežne osobe u svakom studiju ili apartmanu – koristi zajednički ležaj.
DOPLATA ZA 1/1
Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća dva paket aranžmana čiji se zbir umanjuje za 40 € . Za smene označene zvezdicom * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

PROGRAM PUTOVANJA

AUTOBUSKI PREVOZ
1.dan
Polazak grupe dan ranije u odnosu na datum iz tabele cenovnika iz Novog Sada u 12:30h sa parkinga ispred hotela Sajam, iz Beograda u 13:30h parking u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta Buvlje pijace) , iz Niša u 16:30h sa pumpe preko puta motela NAIS.
2.dan
Dolazak u Pefki u prepodnevnim satima,smeštaj u odabrane objekte posle 14:00h.
2.-12.dan
Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
12.dan
Povratak grupe za Srbiju je poslednjeg dana boravka u popodnevnim satima u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13.dan
Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima. Kraj programa.

NAPOMENA:Vreme i mesto povratka iz letovališta je podležno promeni.Tačnu informaciju dobićete od predstavnika agencije.

SOPSTVENI PREVOZ
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

CENE AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PEFKI

Agencija zadržava pravo promene cene prevoza ukoliko dođe do većih poremećaja cena goriva na tržištu.

Polasci su garantovani iz svih navedenih gradova.

Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na auto-putu Beograd-Niš-Vranje. Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska.

Transferi

Minimalan broj putnika za obavljanje transfera je DVA iz navedenih pravaca do i od Novog Sada.

Transferi mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika. Transferi će biti realizovani jedino ukoliko su blagovremeno najavljeni i uplaćeni najkasnije 10 dana pred polazak.

Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz tabele cenovnika (programa).  Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska dan pred put. Povratak je poslednjeg dana boravka na destinaciji. Prevoz se organizuje udobnim visokopodnim ili spratnim autobusima (u zavisnosti od broja putnika) visoke turističke klase (klima, audio-video oprema). O Vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu dva vozača i pratilac grupe. Putovanje od Novog Sada do letovališta traje oko 18 sati , uključujući pauze za odmor i četiri granična prelaza, na kojima su moguća čekanja nepredvidive dužine trajanja. Svako dete mora imati svoje sedište.

Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, jer ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

RASPORED SEDENJA U AUTOBUSU ODREĐUJE SE ISKLJUČIVO NA OSNOVU REDOSLEDA PRIJAVLJIVANJA.
PUTNIK MOŽE PONETI 2 KOMADA PRTLJAGA STANDARDNE VELIČINE. Prevoz prtljaga je besplatan. U slučaju većeg broja prtljaga prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu putnika. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu u zavisnosti od saobraćajnh propisa.

CENE I NAČIN PLAĆANJA

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje) na relaciji Novi Sad-Pefki-Novi Sad
Prevoz trajektom na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa
Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima
Troškove organizacije putovanja
Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Putno zdravstveno osiguranje

Boravišnu taksu, plaća se na licu mesta
Individualne troškove
Usluge koje nisu predviđene programom
Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja.

CENE ZA PAKET ARANŽMANE
Cene su navedene za paket aranžman – smeštaj za 10 noćenja, prevoz i trajekt, iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Banca Intesa na dan uplate aranžmana.

CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim prve smene označene zvezdicom*, gde se cena umanjuje za 20 €, poslednje smene označene zvezdicom, gde nema umanjenja.
Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.

DOPLATA ZA 1/1
Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća dva paket aranžmana čiji se zbir umanjuje za 40 € . Za smene označene zvezdicom * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

POPUSTI
• Popusti za decu
U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema
vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle
punoplatežne osobe.

SPAJANJE SMENA
– spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana
za drugu smenu se umanjuje za 40 € po osobi, osim u slučaju spajanja pretposlednje i poslednje smene, gde nema umanjenja.
– spajanje smena na sopstvenom prevozu, ukupna cena
aranžmana se umanjuje za 80 € po osobi osim spajanja smena označenih *, gde se kod spajanja prve i druge smene cena umanjuje za 60 € po osobi, a kod spajanja pretposlednje i poslednje smene 40€ po osobi.

BORAVIŠNA TAKSA:

Boravišna taksa naplaćivaće se putnicima na licu mesta, odmah nakon dolaska u smeštajne objekte od strane vlasnika ili na recepciji. Boravišna taksa nije sastavni deo aranžmana u organizaciji Organizatora putovanja, ne ulazi u cenu aranžmana, te je ni jedna potvrda/ugovor o putovanju neće sadržati. Boravišnu taksu određuje Ministarstvo turizma Republike Grčke i iznosi:
Hotel*/** 0,50 €/dan po smeštajnoj jedinici, Hotel*** 1,50 €/dan po smeštajnoj jedinici, Hotel**** 3,00 €/dan po smeštajnoj jedinici, Hotel***** 4,00 €/dan po smeštajnoj jedinici, Studio/Apartman 1-4 keys (ključeva) 0,50 €/dan po smeštajnoj jedinici.

NAČIN PLAĆANJA

Prilikom sklapanja Ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja.

Jednom započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak.
Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju isključivo svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.novembra 2018. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu banke Banca Intesa na dan deponovanja.
Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 20.novembra 2018. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

KORISNE INFORMACIJE:

U objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14:00 h, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 h.
Gosti sami održavaju čistoću u apartmanu/studiju za vreme svog boravka ( apartmani/studiji se čiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika apartmana/studija).
Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu vode od uobičajne kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana a u odnosu na kapacitet objekta.
Apartmani nisu fizički obezbeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti .
Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda.
Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i da iste nadoknade.
U studijima i apartmanima francuski ležajevi su širine 150 cm i singl ležajevi su širene 100 cm.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
Svi gosti zainteresovani za rent-a car su u obavezi da ponesu važeću međunarodnu vozačku dozvolu.
U suprotnom neće biti u mogućnosti da iznajme vozilo.
Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije kako za organizaciju fakultativnih izleta tako i za pružanje informacija vezanih za boravak i aktivnosti turista.Za hitne slučajeve predstavnik je danonoćno dostupan na mobilni telefon i obavezan na asistenciju.

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Pre početka putovanja u inostranstvo zaključite polisu putnog zdravstvenog osiguranja.
Polisa putnog zdravstvenog osiguranja pokriva troškove pružanja neophodne medicinske pomoći koji su u inostranstvu visoki. Za ulazak u zemlje EU podrazumeva se da ste obezbedili polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Putnici sami snose odgovornost ukoliko zbog neposedovanja polise putnog zdravstvenog osiguranja budu sprečeni da uđu na teritoriju zemalja EU.
Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete zaključiti u Agenciji po važećem cenovniku i uslovima kompanije DDOR Novi Sad.

NAPOMENE ZA PUTNE ISPRAVE:

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.
Za putnike državljane Srbije, koji poseduju crveni, biometrijski pasoš nije potrebna viza za Grčku.
Putnici koji poseduju strani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

DOKUMENTA POTREBNA ZA GRČKU (klikom na link saznajte više)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>